29 september 2009

Zig zag

Sixten snabb som blixten eller Sigge, ja det kära barnet har ju redan många namn. Fast man vet ju aldrig, det kan ju faktiskt vara en, tja Kira kanske. Jag som aldrig brukar ha magkänsla fick nämligen en sån: det blir en tjej.

Min flitigaste (typ enda) kommenterare har önskat sig en Sixten-update. Så här kommer en. Sixten är en fin rackare, som har typ 12 veckor kvar till dagsljus. Han rör sig nog lite mer än hans storasyster gjorde, och spritter väldigt med ben och armar. Han är en pigg filur. Han kommer ofta lite i skymundan, men så är det väl för tvåor. Och tvåorna blir ju nog så fina som ettorna (säger en som vet), med lite mer distans till livet (?). Eftersom vi i vår familj sover på natten gör Sixten också det. Han har börjat göra små kullerbyttor och kämpar för att få lite mer plats här i världen. Ibland killar han bara lite med fingrarna.

Storasyster sjunger - på kommando - små trudelutter för bäbben. Och när hon skulle sammanfatta bäbben-i-magen blev det (med inspiration från Busiga bäbben):
Sparka. (för det gör busiga bäbben)
Ut. (busbäbben igen)
Huset. (vår bäbbe har ett eget rum i huset, har hon konstaterat)

1 kommentar:

  1. Jepp jag är den flitigaste och bästa kommenteraren for sure! Åh lilla Alma storasyster Alma, det kommer att bli så bra! Fast jag tror att du har rätt, det är en Kira, jag bara känner det på mig. Spelar ju ingen roll, fantastiskt blir det hur som. Tack för update!

    SvaraRadera