20 april 2010

Ett litet test

Jaha, så var man gravid igen. Dags för halsbränne-, foglossnings-, åderbråcks- och tjocksmocksKUL! För visst var det det jag ville? Och tänk att få uppleva en förlossning till - det är så härligt med en så där obeskrivbar smärta. Fram för mer kletigt bajs, matkonflikter och sömnfattiga nätter! Och nu får vi ju passa på att bygga ut huset, som jag alltid drömt om. Som om det inte var nog: 10 extrakilon (efter förlossning), det känns ju bara som en grymt skön utmaning att bli av med dom.

Näää, jag bara skojar. Inte är jag gravid inte. Jag måste bara stämma av om paniken för att Sixten vore min sista bäbis verkligen känns rimlig. Och nej. Det gör den ju inte. Egentligen.

Det är ju bara det där sjuka/magiska med sånt som man inte "kan" få. Det blir ju så vansinnigt åtråvärt.

3 kommentarer:

  1. Wow...du kan verkligen "promota" bebisfödande...tur att jag inte kan ångra mig :P Men jag kunde inte låta bli att le...kram från en tjocksmock!

    SvaraRadera
  2. haha, jamen det här var ju en kampanj för att kämpa emot lusten till en till bäbbe. plussen är tusen gånger fler... du har valt rätt!

    SvaraRadera
  3. Jösses, jag fick lite skrämselhicka helt plötsligt - så snart igen! Tur att du bara testade! Fast dom är ju söta, förståss, dom små....

    SvaraRadera