24 augusti 2014

Hej då bloggen, du ryms inte i mitt liv

Jag ville skriva om sommaren, hur den har varit varm och vänlig, men ändå krävande och kvävande. Jag tänkte skriva ett stycke eller två till var och en av de femtio artiklar jag har sparat som påbörjade inlägg. Jag hade en massa feta rekommendationer på g, om böcker jag läst, platser jag upplevt, vänner som fler borde lära känna. 

Mina ord vill ha utrymme, uppis; mina meningar kräver en plats. Men när tiden helt uppenbart inte räcker till, och stressen biter hål i mina glädjeämnen, då är det dags att fundera vad som ryms i mitt liv, i min vardag.

Och bloggen ryms inte i mitt liv.

Just nu. Den kanske kommer tillbaka, i en annan skepnad, ett annat år. Kanske följer några sista kärlekstörstande inlägg på det här, eller annars blir det mitt sista.

Jag finns ju kvar, på insta, twitter, facebook och - det jag måste prioritera högst nu - i verkliga livet. Vi ses där. Puss!

18 augusti 2014

Kvinnor i reklam, del 3483739928487340

Jag rensar alla inboxar på oskrivna inlägg. Och hittar några gamla guldklimpar som bara måste få komma ut och lufta sig. Som den här, kort och enkelt om hur förjävligt illa det är inom reklamen.